Wat maakt D.E.R.M. uniek?

 

Boardsport
Bij D.E.R.M. krijg je de mogelijkheid om door middel van lessen en ons eigen materiaal, jouw favoriete boardsport te beoefenen en te leren. Kan je er nog niets van maar wil je wel beginnen en beter worden? Dan ben je welkom om bij ons te werken aan jouw skills. Elk jaar gaan we op wintersport en hebben we twee surfreizen. We hebben een opslag in Zandvoort vol met surfplanken, en een aantal gratis passen bij Snowworld. Genoeg mogelijkheden dus om te boardsporten.

Gezelligheid
Elke donderdag borrelen wij met elkaar in de sociëteit van L.A.N.X. en gaan we tot de late uurtjes door. Daarnaast hebben we elk jaar een gala, liftweekend, Koningsboot en nog meer activiteiten die enorm gezellig zijn. D.E.R.M. weet legendarische feesten te hosten. De ultieme combinatie tussen sport en party. 

 

 

Toegankelijkheid
Bij D.E.R.M. deelt iedereen de passie voor boardporten en gezelligheid. Maar ook vinden wij het belangrijk dat iedereen een plekje kan vinden bij ons. Daarom is er geen hiërarchie en is niets verplicht. Zo zorgen we dat iedereen eruit haalt wat die erin stopt én dat er een relaxte sfeer bestaat waarin alle leden, ongeacht achtergrond, met elkaar omgaan. Ook kan je jouw steentje bijdragen door lid te worden van een team, commissie, dispuut of genootschap. En ook hier geldt: alles is vrijblijvend.