Lid worden van D.E.R.M.? Wat een goede keuze! Lees hier verder.

 

Introductieperiode

Deze periode bestaat uit een aantal evenementen. Het begint met de T.I.E.T.: het introductieweekend waarin je terminaal, intensief, extreem getest zal worden. Deelname hieraan is verplicht. Dit jaar is de T.I.E.T. tussen 15 en 17 september.

Het weekend wordt gevolgd door de Dermolition. Een week vol activiteiten om de rest van D.E.R.M. beter te leren kennen. Deelname is niet verplicht, maar wel gebruikelijk. Dit jaar is de Dermolition van 19 t/m 29 september.

De Bijzondere Leden Vergadering is de dag dat je als lid van D.E.R.M. wordt geïnaugureerd. Een mooie dag met bijzondere verhalen, een heerlijk diner en een fantastisch eindfeest. Dit jaar is de BLV op 30 september.

Verplichtingen

De T.I.E.T. en de BLV.

Verder leven wij met de mantra: “wat je erin steekt, haal je eruit”. Doe lekker je eigen ding, terwijl je lid bent van de leukste vereniging van Amsterdam. Wij hanteren geen hiërarchie, geen verplichtingen. Iedereen staat aan elkaar gelijk binnen de vereniging.

Contributie

Elk jaar betaal je als lid contributie en materiaalkosten.

€140,- aan het begin van het jaar.

€40,-   in drie termijnen door het jaar heen.

Kosten voor activiteiten verschillen en worden door het jaar heen bekend gemaakt.

 

Hoe?

Om je aan te melden bij D.E.R.M. moet je 18+ zijn en studeren in Amsterdam. Dit jaar vinden de inschrijvingen plaats van 30 augustus tot en met 1 september (tussen 12:00 en 18:00) bij Paasheuvelweg 44, Amsterdam

Meer info volgt in de loop van het jaar. Hou hiervoor de website en de social media kanalen van D.E.R.M. in de gaten!

Heb je vragen over de aanmeldingen? Stuur dan ruim van tevoren een mail (met telefoonnummer en het tijdstip dat je gebeld kunt worden) naar info@derm.nl.

 

Loting

Bij D.E.R.M. is er een eerlijke loting. Wij nemen doorgaans 150 nieuwe leden aan in september. 

Na de inschrijfperiode zal op maandag 4 september de loting plaatsvinden. Zorg ervoor dat je op deze dag bereikbaar bent. Telefoontje gemist? Bel ons diezelfde dag nog terug. Anders vergeven we je plek aan iemand anders. 

Wanneer je bent ingeloot volgt verdere informatie over de officiële inschrijfdag op 7 september.