Lid worden van D.E.R.M.? Wat een goede keuze! Lees hier verder.

 

Introductieperiode

Deze periode bestaat uit de T.I.E.T.: het introductieweekend waarin je terminaal, intensief, extreem getest zal worden. Deelname hieraan is verplicht. Dit jaar is de T.I.E.T. tussen 9 en 11 april. 

Het weekend wordt gevolgd door de Dermolition. Een week vol activiteiten om de rest van D.E.R.M. beter te leren kennen. Deelname is niet verplicht, maar wel gebruikelijk. Dit jaar is de Dermolition van 12 t/m 16 april.

De Bijzondere Leden Vergadering is de dag dat je als lid van D.E.R.M. wordt geïnaugureerd. Een mooie dag met bijzondere verhalen, een heerlijk diner en een fantastisch eindfeest. Dit jaar is de BLV op 16 april.

In verband met COVID-19 zijn alle activiteiten nog onder voorbehoud. De inschrijvingen zullen hoogstwaarschijnlijk sowieso plaatsvinden, hierover hieronder meer.

 

Verplichtingen

Helemaal niets. Wij leven met de mantra: “wat je erin steekt, haal je eruit”. Doe lekker je eigen ding, terwijl je lid bent van de leukste vereniging van Amsterdam. Wij hanteren geen hiërarchie, geen verplichtingen. Iedereen staat aan elkaar gelijk binnen de vereniging.

Contributie

Elk jaar betaal je als lid contributie en materiaalkosten.

€140,- aan het begin van het jaar.

€40,-   in drie termijnen door het jaar heen.

Kosten voor activiteiten verschillen en worden door het jaar heen bekend gemaakt.

Let op! Als je je inschrijft voor de naTIET in maart dan betaal je tot september nog één termijn aan materiaalkosten. 

 

Hoe?

Om je aan te melden bij D.E.R.M. moet je 18+ zijn en studeren in Amsterdam. Dit jaar vinden de inschrijvingen plaats van 15 t/m 19 maart (tussen 12:00 en 18:00)

Maandag 15 maart, woensdag 17 maart en vrijdag 19 maart zullen de inschrijvingen plaatsvinden op de bestuurskamer (NDSM-plein 88b). Dinsdag 16 maart en donderdag 18 maart zullen de inschrijvingen online via zoom plaatsvinden. Als je een tijdslot reserveert op dinsdag en donderdag, kan je dus niet langskomen op de bestuurskamer. Als je op maandag, woensdag of vrijdag een tijdslot reserveert, kan je dus niet online inschrijven. Hou bij het boeken van een tijdslot via de onderstaande link de corona maatregelen in je achterhoofd: kom alleen, neem geen huisgenoten of ouders mee, etc.

Je kunt je via onderstaande link inschrijven om online of fysiek langs te komen. We werken met tijdsloten dus vol=vol.

https://calendly.com/derminschrijvingen/voorinschrijvingen-na-t-i-e-t?month=2021-03 

Heb je vragen over de aanmeldingen? Stuur dan ruim van tevoren een mail (met telefoonnummer en het tijdstip dat je gebeld kunt worden) naar info@derm.nl.

 

Loting

Bij D.E.R.M. is er een eerlijke loting. Wij nemen bij de eerstvolgende inschrijfronde 100 nieuwe leden aan: 50 mannen en 50 vrouwen. Je kan op geen enkele manier meer kans maken om ingeloot te worden. De loting wordt bekend gemaakt op 22 maart. 

Zorg dat, zodra je je hebt ingeschreven, je op deze dag bereikbaar bent. Telefoontje gemist? Bel ons diezelfde dag nog terug. Anders vergeven we je plek aan iemand anders.

Wanneer je bent ingeloot volgt verdere informatie over de officiële inschrijfdag.