Studenten-funsportvereniging
D.E.R.M. is de ideale combinatie tussen een studentenvereniging en het beoefenen van funsporten (golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, skien en snowboarden). Een gezellige sfeer is bij D.E.R.M. super belangrijk en wordt gestimuleerd door een wekelijkse borrel op donderdag en gemiddeld één of twee activiteiten per week. Verder heeft D.E.R.M. op verschillende locaties eigen materiaal liggen waar je als lid gebruik van mag maken. Leden stimuleren elkaar om te sporten en daarnaast is er de mogelijkheid om lessen te nemen en worden er meerdere reizen georganiseerd, zoals een wintersport en surftrips. Hierdoor hoef je de funsporten nog niet te kunnen, je kan ze ook bij ons leren!

De sfeer bij D.E.R.M. is erg toegankelijk, er is geen hierarchie en leden zijn vrij om te gaan en te staan waar ze willen. Dit houdt in dat je niet verplicht bent om naar borrels of activiteiten te gaan. De ervaring leert wel dat hoe meer je investeert in D.E.R.M., des te meer je er ook voor terugkrijgt.

Daarnaast heeft D.E.R.M. ook genootschappen, disputen en commissies, die het sporten en de activiteiten stimuleren.

 

Contributie
Om lid te worden bij D.E.R.M. moet je ook contributie betalen. Dit wordt gedurende het jaar in 4 verschillende periodes geïncasseerd. In het begin van het jaar zal €140,- worden geïncasseerd. Daarna zal in de loop van het jaar 3x €40,- worden geïncasseerd voor materiaalkosten. Hier krijg je voor terug dat je als ons materiaal kan gebruiken; Wind- en golfsurfmateriaal, onze twee bussen Bep en Sjaan en een hele hoop aan ander sport- en feestgerelateerd materiaal.

De kosten voor activiteiten verschillen en zullen tijdens het jaar bekend worden wanneer je je hiervoor inschrijft.

 

Wat krijg je daar voor terug?
– Gebruik van onze bussen

– Gebruik van ons wind- en golfsurfmateriaal in Zandvoort, Amsterdam Windsurfing en Amsterdam Centrum
– Toegang tot Snowplanet
– Heeel veel nieuwe vrienden en vriendinnen
– Een wekelijkse borrel
– Toegang tot al onze activiteiten en reizen. 2/3 Surftrips en 1/2 wintersporten per jaar.
– Gebruik van Brutus de Bakfiets

 

Let op
Om je aan te melden bij D.E.R.M. moet je 18+ zijn en studeren in Amsterdam.

Inschrijvingen Na-Tiet
Dit jaar heeft D.E.R.M. een tweede introductieperiode, ook wel de Na-Tiet. De inschrijvingen hiervan zijn in de week van 18 tot en met 22 maart. 

Dit zijn de voorlopige tijden waarop het inschrijven mogelijk is:  

LET OP: DIT KAN DUS NOG VERANDEREN

18 & 22 maart 14:00 – 18:00 (lokaal 3.14)
19 & 20 maart 12:00 – 18:00 (lokaal 3.14)
21 maart 14:00 – 18:00 (lokaal 4.10)

De lokalen zijn bij CREA, Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam

Kan je niet in Amsterdam langskomen tijdens deze dagen of heb je vragen over de aanmelding?
Stuur dan ruim van tevoren een mailtje (met je telefoonnummer) naar info@derm.nl!

 

Verplichtingen Na-Tiet
Om lid te kunnen worden bij D.E.R.M. zijn enkele activiteiten wel verplicht, namelijk de T.I.E.T. (de Terminaal Intensief Extreme Test, het inauguratieweekend) op 5 t/m 7 april en de BLV (Bijzondere Leden Vergadering, je officiële benoeming als lid) op 12 april. Dit is als eerstejaars verplicht, kan je hier niet bij zijn dan kan je niet lid worden!

Daarnaast is er de Dermolition, dit is de introductieperiode die duurt van 8 t/m 11 april. Deze is bedoeld voor eerstejaars om kennis te maken met D.E.R.M., haar leden en al je jaargenoten. Dit is niet verplicht, maar het is wel gebruikelijk en leuk om je hiervoor in te schrijven. 

Naast de (Na)Tiet en de BLV zijn alle D.E.R.M. evenementen geheel vrijblijvend. 

Loting Na-Tiet
Bij D.E.R.M. is er een eerlijke loting. Bij de Na-Tiet worden er ongeveer 56 nieuwe leden aangenomen, 26 vrouwen en 26 mannen. Er is niet een manier om een grotere kans te maken om ingeloot te worden.
Op maandag 25 maart wordt je gebeld met de uitslag of je bent ingeloot of uitgeloot. Zorg dat je die dag bereikbaar bent en zorg dat je dezelfde dag terugbelt als je een gemiste oproep hebt. Wanneer we de volgende dag niks van je gehoord hebben, dan vergeven we je plek aan iemand anders. Wanneer je bent ingeloot dan is vrijdag 29 maart de officiële inschrijfdag.