Lid worden van D.E.R.M.? Wat een goede keuze! Lees hier verder.

Naloting

Dit jaar vindt er een naloting plaats. De aanmelding hiervoor is 4 & 5 april van 12:00 tot 18:00 bij Skatepark Zuidoost, Paasheuvelweg 44 

Indien je bent ingeloot is de officiële inschrijfdag op 11 april.  

Introductieperiode

Deze periode bestaat uit een aantal evenementen. Het begint met de T.I.E.T.: het introductieweekend waarin je terminaal, intensief, extreem getest zal worden. Deelname hieraan is verplicht. Dit jaar is de T.I.E.T. tussen 19 en 21 april.

Het weekend wordt gevolgd door de Dermolition. Een week vol activiteiten om de rest van D.E.R.M. beter te leren kennen. Deelname is niet verplicht, maar wel gebruikelijk. Tijdens de naloting is de Dermolition van 22 t/m 26 april.

De Bijzondere Leden Vergadering is de dag dat je als lid van D.E.R.M. wordt geïnaugureerd.  Dit jaar is de BLV op 26 april. Ook deze is verplicht.

Verplichtingen

De T.I.E.T. en de B.L.V.

Verder leven wij met de mantra: “wat je erin steekt, haal je eruit”. Doe lekker je eigen ding, terwijl je lid bent van de leukste vereniging van Amsterdam. Wij hanteren geen hiërarchie, geen verplichtingen. Iedereen staat aan elkaar gelijk binnen de vereniging.

Contributie

Elk jaar betaal je als lid contributie en materiaalkosten.

Voor de naloting geldt:

€77,50 voor de rest van het jaar (half jaar)

€40,-   in 2 termijnen door het jaar heen.

Kosten voor activiteiten verschillen en worden door het jaar heen bekend gemaakt.

Loting

Bij D.E.R.M. is er een eerlijke loting. Wij nemen doorgaans 150 nieuwe leden aan in september. Tijdens deze naloting zullen wij 75 nieuwe leden aannemen.

Hoe?

Om je aan te melden bij D.E.R.M. moet je 18+ zijn en studeren in Amsterdam (mbo, hbo of wo)

Meer info volgt in de loop van het jaar. Hou hiervoor de website en de social media kanalen van D.E.R.M. in de gaten!

Heb je vragen over de aanmeldingen? Stuur dan ruim van tevoren een mail (met telefoonnummer en het tijdstip dat je gebeld kunt worden) naar info@derm.nl.