Studenten-funsportvereniging
D.E.R.M. is de ideale combinatie tussen een studentenvereniging en het beoefenen van funsporten (golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, skien en snowboarden). Een gezellige sfeer is bij D.E.R.M. super belangrijk en wordt gestimuleerd door een wekelijkse borrel op donderdag en gemiddeld één of twee activiteiten per week. Verder heeft D.E.R.M. op verschillende locaties eigen materiaal liggen waar je als lid gebruik van mag maken. Leden stimuleren elkaar om te sporten en daarnaast is er de mogelijkheid om lessen te nemen en worden er meerdere reizen georganiseerd, zoals een wintersport en surftrips. Hierdoor hoef je de funsporten nog niet te kunnen, je kan ze ook bij ons leren!

De sfeer bij D.E.R.M. is erg toegankelijk, er is geen hiërarchie en leden zijn vrij om te gaan en te staan waar ze willen. Dit houdt in dat je niet verplicht bent om naar borrels of activiteiten te gaan. De ervaring leert wel dat hoe meer je investeert in D.E.R.M., des te meer je er ook voor terugkrijgt.

Daarnaast heeft D.E.R.M. ook genootschappen, disputen en commissies, die het sporten en de activiteiten stimuleren en organiseren.

 

Contributie
Om lid te worden bij D.E.R.M. moet je ook contributie betalen. Dit wordt gedurende het jaar in 4 verschillende periodes geïncasseerd. In het begin van het jaar zal €140,- worden geïncasseerd. Daarna zal in de loop van het jaar 3x €40,- worden geïncasseerd voor materiaalkosten. Hier krijg je voor terug dat je als ons materiaal kan gebruiken; wind- en golfsurfmateriaal, onze twee bussen Bep en Sjon en een hele hoop aan ander sport- en feestgerelateerd materiaal.

De kosten voor activiteiten verschillen en zullen tijdens het jaar bekend worden wanneer je je hiervoor inschrijft.

 

Wat krijg je daar voor terug?
– Gebruik van onze bussen

– Gebruik van ons wind- en golfsurfmateriaal in Zandvoort, Amsterdam Windsurfing en Amsterdam Centrum
– Toegang tot Snowworld
– Heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen
– Een wekelijkse borrel
– Toegang tot al onze activiteiten en reizen: 2/3 Surftrips en 1/2 wintersporten per jaar.
– Gebruik van Brutus de Bakfiets.

 

Let op
Om je aan te melden bij D.E.R.M. moet je 18+ zijn en studeren in Amsterdam.

Inschrijvingen 2019-2020
Je kan je inschrijven voor het D.E.R.M.-jaar 2020-2021 eind augustus. Exacte data en tijden worden nog bekend gemaakt! Houd daarom onze website en social media in de gaten. De inschrijvingen zullen plaatsvinden in onze bestuurskamer op NDSM-plein 88B te Amsterdam. 

Kan je niet in Amsterdam langskomen tijdens deze dagen of heb je vragen over je aanmelding?
Stuur dan ruim van tevoren een mailtje (met je telefoonnummer) naar info@derm.nl!

 

Introductieperiode

De introductieperiode bij D.E.R.M. bestaat uit de T.I.E.T. (de Terminaal Intensief Extreme Test, het introductieweekend) van 10 t/m 13 september en de BLV (Bijzondere Leden Vergadering, je officiële benoeming als lid) op 26 september. 

Daarnaast is er de Dermolition die duurt van 14 t/m 25 september. Deze is bedoeld voor eerstejaars om kennis te maken met D.E.R.M., haar leden en de verschillende activiteiten en sporten. 

Vooralsnog gaan deze evenementen door. Mocht hier verandering in komen, dan zal dit ook op de website en social media aangegeven worden.

Naast de Tiet en de BLV zijn alle D.E.R.M. evenementen geheel vrijblijvend.

Loting TIET

Bij D.E.R.M. is er een eerlijke loting. Voor het TIET-weekend van 2020 worden 150 nieuwe leden aangenomen: 75 vrouwen en 75 mannen. Er is niet een manier om een grotere kans te maken om ingeloot te worden. Tijdens de inschrijvingen krijg je te horen wanneer je wordt gebeld met de uitslag of je bent ingeloot.  Zorg dat je die dag bereikbaar bent en zorg dat je dezelfde dag terugbelt als je een gemiste oproep hebt. Wanneer we de volgende dag niks van je gehoord hebben, dan vergeven we je plek aan iemand anders. Wanneer je bent ingeloot, volgt informatie over de officiële inschrijfdag.