Lid worden van D.E.R.M.? Wat een goede keuze! Lees hier verder.

 

Introductieperiode

Deze periode bestaat uit de T.I.E.T.: het introductieweekend waarin je terminaal, intensief, extreem getest zal worden. Deelname hieraan is verplicht. Dit jaar is de T.I.E.T. tussen 10 en 13 september. 

Het weekend wordt gevolgd door de Dermolition. Twee weken vol activiteiten om de rest van D.E.R.M. beter te leren kennen. Deelname is niet verplicht, maar wel gebruikelijk. Dit jaar is de Dermolition van 14 t/m 25 september.

De Bijzondere Leden Vergadering is de dag dat je als lid van D.E.R.M. wordt geïnaugureerd. Een mooie dag met bijzondere verhalen, een heerlijk diner en een fantastisch eindfeest. Dit jaar is de BLV op 26 september.

In verband met COVID-19 gaat de T.I.E.T. dit jaar helaas niet door. De introductieperiode zal op een andere manier worden ingevuld.

 

Verplichtingen

Helemaal niets. Wij leven met de mantra: “wat je erin steekt, haal je eruit”. Doe lekker je eigen ding, terwijl je lid bent van de leukste vereniging van Amsterdam.

Contributie:

Elk jaar betaal je als lid contributie en materiaalkosten.

€140,- aan het begin van het jaar.

€40,-   in drie termijnen door het jaar heen.

Kosten voor activiteiten verschillen en worden door het jaar heen bekend gemaakt.

 

Hoe?

Om je aan te melden bij D.E.R.M. moet je 18+ zijn en studeren in Amsterdam. Dit jaar vinden de inschrijvingen plaats van 24 t/m 28 augustus op onze bestuurskamer op NDSM-plein 88B (tussen 12:00 en 18:00). Je kunt hier kennismaken met de sporten die bij D.E.R.M. worden beoefend en je kunt je op dit moment inschrijven. We vragen je om van tevoren een tijdsslot te boeken via deze link: https://forms.gle/CVFB8ei83Kdo1MJSA 

Kan je niet langs komen tijdens de inschrijfdagen of heb je vragen over de aanmeldingen? Stuur dan ruim van tevoren een mail (met telefoonnummer en het tijdstip dat je gebeld kunt worden) naar info@derm.nl.

 

Loting

Bij D.E.R.M. is er een eerlijke loting. Wij nemen dit jaar 100 nieuwe leden aan: 50 mannen en 50 vrouwen. Je kan op geen enkele manier meer kans maken om ingeloot te worden. De loting wordt bekend gemaakt op 31 augustus 

Zorg dat, zodra je je hebt ingeschreven, je op deze dag bereikbaar bent. Telefoontje gemist? Bel ons diezelfde dag nog terug. Anders vergeven we je plek aan iemand anders.

Wanneer je bent ingeloot volgt verdere informatie over de officiële inschrijfdag.